Sava Centar Banket sala - Repriza dočeka Nove godine
Za sve one koji žele da dožive čar novogodišnje noći u punom sjaju, repriza dočeka Nove godine u Sava Centru nudi jedinstvenu priliku. Ovaj prestižni događaj u Beogradu, zakazan nakon glavne novogodišnje večeri, obećava glamur i uzbuđenje u raskošnom ambijentu Sava Centra, koji je nedavno renoviran i sada odiše elegancijom i luksuzom.
Nastup Aleksandre Prijović, jedne od najpopularnijih pevačica u regionu, čini ovaj događaj još posebnijim. Sa svojim dinamičnim izvođenjem i bogatim repertoarom hitova, Aleksandra obećava noć koja će dugo ostati u pamćenju. Njena sposobnost da poveže publiku i stvori atmosferu punu radosti čini je idealnim izborom za ovako važan događaj.
Sava Centar, sa svojom reputacijom za izuzetnu organizaciju i gostoprimstvo, garantuje da će svaki aspekt večeri biti na najvišem nivou. Od izvrsne gastronomske ponude do besprekorne usluge, sve je pažljivo planirano kako bi se zadovoljili ukusi i očekivanja svih prisutnih.
Iskoristite priliku da budete deo ovog glamuroznog događaja i doživite nezaboravnu reprizu Nove godine u Beogradu. Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite magiju koju donosi kombinacija izvanrednog ambijenta Sava Centra i harizmatičnog nastupa Aleksandre Prijović. Očekujte veče prepuno sjaja, radosti i vrhunske zabave - pravo mesto za reprizu dočeka 2024. godine u Beogradu!
Muzika
Spremite se za nezaboravno veče i sjajnu atmosferu uz glas Aleksandre Prijović za reprizu Nove godine u Beogradu.
Piće
Piće se plaća po utrošku
Hrana
Buffet menu
Hladni delikatesi - Goveđa hladno dimljena pršuta - Poširani gambori u vodka sosu sa kavijarom od algi - Ćureći hladni odrezak sa salsom od rukole i maslina - Sremski kulen sa peperonćino uljem - Gravadlax Norveški losos sa salsom od morača i kremom od Pekorina - Njeguška pršuta sa medom od kleke i konjaka - Svinjska dimljena pečenica Reserva - Gratinirane dagnje sa parmezanom - Kuvana šunka sa Dižon dresingom i čatnijem od smokve - Ćorizo slajsevi sa listovima spanaća i tostiranim lešnikom - Tradicionalni ’’duvan’’ čvarci - Premium odrezak od svinjskog vrata
Selekcija sireva - Pirotski beli ''Kačkavalj'' - Sir Bojuval sa mikro biljem - Dimljeni sir sa suvim šljivama - Beli koziji sir sa svežim timjanom - Gauda sa suvim i kandiranim voćem - Domaća sir rolada sa biberom - Mocarela sa domaćim pesto sosem - Gorgonzola sa suvim voćem - Ručno pravljen sir sa drobljenim orašastim plodovima - Marinirani beli sir sa maslinovim uljem i planinskim biljem
Salate - Selekcija zelenih salata sa pratećim dresinzima - Salata od morskih plodova sa kinoom i citrusnim drsingom - Farfale pasta salata sa biftekom i Dijon senfom - Paradajz salata sa organskim uljem suncokreta - Selekcija svežih sezonskih salata - Kukuruz salata sa povrćem i belim Balsamikom - Germanska krompir salata sa senfom i tostiranom pančetom - Grčka salata sa belim sirom, maslinama i hladno ceđenim maslinovim uljem
Dresing bar - Tapenada od tri vrste maslina i sušenog paradajza - Voćna salsa sa uljem badema - Čili masline sa citrusima - Dresing od Balsamika sa ruzmarinom - Peperonćino dresing - Umak od tostiranog semena bundeve - Citrus preliv sa origanom - Marinirane masline više vrsta - Mlečni krem sa suvim planinskim biljem - Slatko kiseli sos sa medom i vlašcem - Pelat krema sa bosiljkom
Glavno jelo - Planinska teletina sa ruzmarinom u belom vinu sa ruzmarinom - Azijska piletina u tempuri sa hrskavim povrćem I krančom od kikirikija - Rostirani krompir u ljusci sa timjanom - Rolada od filea Norveškog lososa sa moračem - Puterizovane ručno rađene njoke sa spanaćem I belim vinom - Sporo pečeni svinjski vrat u Cabernet umaku - Pasta pene Napolitana sa Parmigiano Reggiano parmezanom - Jagnjeći kebab sa citrus salsom i tapenadom od sremuša - Sotirano sveže povrće sa Sherry marinadom i listovima Grčkog bosiljka - Francuska rolada od piletine, bardirana biber pančetom - Basmati pirinač sa flambiranim povrćem I soya sosem
Hleb i pecivo - Integralno pecivo sa organskim žitaricama - Kukuruzno pecivo sa kranč popispom i svežim bosiljkom - Pšenične zemičke sa semenkama suncokreta - Integralne pecivo sa semenkama lana - Pšenične zemičke sa semenkama crnog i belog susama - Bavarski hleb sa pšeničnim pivom - Grisini sa morskom solju i peperonćinom - Bezglutenski domaći hleb - Tradicionalna mini projara sa belim planinskim sirom - Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa šumskim pečurkama - Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa kajmakom i zrelim sirom
Desert - Tart sa belgijskom cokoladom i lesnikom - Sable pistać sa svezim voćem i čokoladnim segmentima - Tiramisu casica sa Amareto likerom - Maskarpone mus sa insertom od jabuke i cimeta - Frutti di bosco od bele cokolade i sumskog voća - Mus od crne cokolade sa mariniranim visnja sosom i konjakom - Paleta unikatnih pralina - Selekcija svežeg sezonskog voća
Cena
Bar table - 50€ Red zone - 120€ Bronze zone - 140€ Silver zone - 160€ Gold zone - 180€ Platinum zone - 220€