Sava Centar - Banquet i Immersive Hall - Doček Nove godine 2025 Beograd
Proslavite doček Nove godine na najprestižnijem novogodišnjem događaju u Beogradu, u Sava Centru, uz spektakularne nastupe Lepe Brene i Ace Pejovića - dva legendarna imena sa muzičke scene Balkana! Ove godine, novogodišnja noć će se održati u dva savršeno uređena prostora - Banquet Hall i Immersive Hall, pružajući gostima jedinstveno iskustvo i zabavu na najvišem nivou.
Kompletno renoviran i modernizovan, Sava Centar sada nudi luksuzan i funkcionalan ambijent, smešten u brzo razvijajućem poslovnom centru Novog Beograda, samo nekoliko minuta od gradskog jezgra i aerodroma. Banquet Hall, kapaciteta do 1000 zvanica, odiše elegancijom i raskošnim enterijerom, dok će gosti uživati u izuzetnim gastronomskim delicijama i vrhunskoj ponudi pića.
Immersive Hall, savršena za one koji traže nešto inovativno, omogućava potpuno drugačije iskustvo uz digitalne projekcije od 360 stepeni i dinamične zidove koji se prilagođavaju atmosferi. Uz impresivnu audio-vizuelnu tehnologiju i moderan dizajn, ova sala je pravi raj za one koji žele da spoje futurizam i zabavu.
Ne propustite priliku da budete deo najspektakularnijeg dočeka Nove godine u Beogradu uz hitove Lepe Brene i Ace Pejovića, i provedite novogodišnju noć ispunjenu sjajnom muzikom, dobrom energijom i nezaboravnim trenucima. Rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za noć koja će se dugo pamtiti!
Muzika
Za nezaboravnu atmosferu na dočeku Nove godine u Sava Centru pobrinuće se legendarna Lepa Brena, koja će nastupati u Immersive Hall-u, dok će vas u Banquet Hall-u svojim hitovima zabavljati Aco Pejović.
Piće
Piće po utrošku
Hrana
Buffet menu
Hladni delikatesi - Goveđa hladno dimljena pršuta - Poširani gambori u vodka sosu sa kavijarom od algi - Ćureći hladni odrezak sa salsom od rukole i maslina - Sremski kulen sa peperonćino uljem - Gravadlax Norveški losos sa salsom od morača i kremom od Pekorina - Njeguška pršuta sa medom od kleke i konjaka - Svinjska dimljena pečenica Reserva - Gratinirane dagnje sa parmezanom i - Kuvana šunka sa Dižon dresingom i čatnijem od smokve - Ćorizo slajsevi sa listovima spanaća i tostiranim lešnikom - Tradicionalni ’’duvan’’ čvarci - Premium odrezak od svinjskog vrata
Selekcija sireva - Pirotski beli ''Kačkavalj'' - Sir Bojuval sa mikro biljem - Dimljeni sir sa suvim šljivama - Beli koziji sir sa svežim timjanom - Gauda sa suvim i kandiranim voćem - Domaća sir rolada sa biberom - Mocarela sa domaćim pesto sosem - Gorgonzola sa suvim voćem - Ručno pravljen sir sa drobljenim orašastim plodovima - Marinirani beli sir sa maslinovim uljem i planinskim biljem
Salate - Selekcija zelenih salata sa pratećim dresinzima - Salata od morskih plodova sa kinoom i citrusnim drsingom - Farfale pasta salata sa biftekom i Dijon senfom - Paradajz salata sa organskim uljem suncokreta - Selekcija svežih sezonskih salata - Kukuruz salata sa povrćem i belim Balsamikom - Germanska krompir salata sa senfom i tostiranom pančetom - Grčka salata sa belim sirom, maslinama i hladno ceđenim maslinovim uljem
Dresing bar - Tapenada od tri vrste maslina i sušenog paradajza - Voćna salsa sa uljem badema - Čili masline sa citrusima - Dresing od Balsamika sa ruzmarinom - Peperonćino dresing - Umak od tostiranog semena bundeve - Citrus preliv sa origanom - Marinirane masline više vrsta - Mlečni krem sa suvim planinskim biljem - Slatko kiseli sos sa medom i vlašcem - Pelat krema sa bosiljkom
Glavno jelo - Planinska teletina sa ruzmarinom u belom vinu sa ruzmarinom - Azijska piletina u tempuri sa hrskavim povrćem I krančom od kikirikija - Rostirani krompir u ljusci sa timjanom - Rolada od filea Norveškog lososa sa moračem - Puterizovane ručno rađene njoke sa spanaćem I belim vinom - Sporo pečeni svinjski vrat u Cabernet umaku - Pasta pene Napolitana sa Parmigiano Reggiano parmezanom - Jagnjeći kebab sa citrus salsom i tapenadom od sremuša - Sotirano sveže povrće sa Sherry marinadom i listovima Grčkog bosiljka - Francuska rolada od piletine, bardirana biber pančetom - Basmati pirinač sa flambiranim povrćem I soya sosem
Hleb & pecivo - Integralno pecivo sa organskim žitaricama - Kukuruzno pecivo sa kranč popispom i svežim bosiljkom - Pšenične zemičke sa semenkama suncokreta - Integralne pecivo sa semenkama lana - Pšenične zemičke sa semenkama crnog i belog susama - Bavarski hleb sa pšeničnim pivom - Grisini sa morskom solju i peperonćinom - Bezglutenski domaći hleb - Tradicionalna mini projara sa belim planinskim sirom - Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa šumskim pečurkama - Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa kajmakom i zrelim sirom
Desert - Tart sa belgijskom cokoladom i lesnikom - Sable pistać sa svezim voćem i čokoladnim segmentima - Tiramisu casica sa Amareto likerom - Maskarpone mus sa insertom od jabuke i cimeta - Frutti di bosco od bele cokolade i sumskog voća - Mus od crne cokolade sa mariniranim visnja sosom i konjakom - Paleta unikatnih pralina - Selekcija svežeg sezonskog voća
Cena
Banquet Hall Red zone: 120€ Bronze zone: 150€ Silver zone: 180€ Gold zone: 210€ Platinum zone: 250€
Immersive Hall Red zone: 140€ Bronze zone: 170€ Silver zone: 190€ Gold zone: 220€ Platinum zone: 250€