Restoran Jezero by Azzaro na Adi Ciganliji sprema tradicionalno nezaboravan doček Nove godine uz All Inclusive aranžman. Uživajte u bogatom meniju sa najfinijim specijalitetima, neograničenoj ponudi domaćih i stranih pića, i nastupu Zvezda Granda. Svetlost mesečine i vatromet obasjaće ovu čarobnu noć, stvarajući atmosferu za najbolji provod u Beogradu.
Restoran Jezero By Azzaro smešten je u prirodi, okružen šumom, neposredno pored beogradskog jezera koje predstavlja jedan od simbola grada. Zahvaljujući vrhunskoj ponudi, doček Nove godine 2025. biće nezaboravan. Iako se nalazi u mirnom okruženju, restoran je u širem centru Beograda, pa je jednostavno dostupan iz svih delova grada. Ispred restorana je prostran parking, koji može da primi sve goste koji odluče da doček Nove godine 2025. provedu upravo ovde, a dolaze sopstvenim vozilom.
Dođite i uverite se zašto se za doček u restoranu Jezero na Adi Ciganliji svake godine traži karta više. Topao i prijatan ambijent, veoma ljubazno i profesionalno osoblje zajedno sa sjajnim izvođačima učiniće vaš doček nezaboravnim.
Selekcija sireva - Gauda - Trapist - Gorgonzola - Dimljeni sir - Dimljeni sir sa brusnicom - Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju sa mediteranskim biljem - Grčki feta sir sa pesto dresingom - Mladi sir sa timjanom - Paprika sa mileramom i semenkama suncokreta - Šumadijski mladi kajmak - Urnebes
Hladno predjelo - Qesadillas sa piletinom i holandskim dimljenim sirom - Rolat od ajvara sa nadevom od pavlake i praške šunke - Terin od ćuretine sa pavlakom i pistaćima - Posni rolat sa humusom i paprikom - Prebranac sa crvenom paprikom - Ljutenica - Mix maslina
Selekcija toplih peciva - Hrskava pita sa pečurkama - Pita sa baby spanaćem i mladim sirom - Domaća pita sa junećim mesom i prazilukom - Pita sa zlatarskim sirom - Projice sa mladim kajmakom - Rolnice od puter testa sa piletinom, dimljenim sirom i spanaćem - Mafini sa kulenom
Salate i obrok salate - Šefova salata (salata od rukole i lola rose sa grilovanom piletinom, prelivena kari dresingom) - Pršuta mozzarella salata (mix zelenih salata sa njeguškom pršutom i baby mozzarelom začinjena aromatičnim dresingom) - Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavcima i pavlakom) - Vitaminska salata (salata od crvenog kupusa, puterice i celera) - Sezonska salata (salata od kiselog kupusa i tucane paprike) - Kupus salata (salata od svežeg kupusa sa sirćetom i uljem) - Krastavac salata (salata od krastavca, mirođije i maslinovog ulja) - Pečena ljuta paprika (salata od pečene ljute papričice, belog luka i ulja) - Mix zelenih salata (salata od lola rose, lola bjonde, iceberga i puterice) - Rukola salata (salata od rukole, aćeta i maslinovog ulja)
Topla predjela - Lazanja bolonjeze (lazanje sa junećim mesom, pelat sosom i gaudom) - Sarma sa kiselim kupusom (sarmice od junećeg mesa, pirinča i povrća)
Glavna jela - Scalopine (grilovani svinjski vrat sa ruzmarinom i medom) - Ribić u kajmaku (sporo dinstan juneći ribić sa povrćem i kajmakom) - Dimljena rebra u BBQ sosu (dimljena svinjska rebra u domaćem bbq sosu) - Piletina sa povrćem na kineski način (pileći file sa povrćem i kikirikijem u soja sosu) - Dimljena pastrmka (dimljena pastrmka sa dalmatinskim varivom)
Mesa sa roštilja na ćumur - Juneći ćevapi - Domaće dimljene kobasice - Gurmanski uštipci sa kačkavaljem i pršutom - Marinirani pileći file - Marinirani pileći batak
Sosovi - Peper sos - Sos tri vrste pečuraka - Gorgonzola sos - Sos od semena bundeve - Terijaki tartufata sos - Sos ljute paprike
Prilozi - Pekarski krompir sa kajmakom - Rižoto sa kurkumom - Grilovano povrće
Desert - Cheesecake - Jafa kolač - Pita sa jabukama u lisnatom testu - Sveže sezonsko voće
Cena
Cena po osobi se kreće od 90€ do 160€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapama).