Hotel Hyatt u Beogradu za Doček Nove godine 2024 priprema nezaboravnu reprizu koja obiluje uzbudljivim iznenađenjima i grandioznim događajima. Ne propustite priliku da budete deo ove spektakularne proslave i rezervišite svoje mesto na vreme, kako biste dočekali Novu godinu u srcu prestonice, sa stilom i glamurom.
Hotel Hyatt sa zadovoljstvom najavljuje da će za reprizu dočeka 2024. godine ugostiti fenomenalnu Jelenu Karleušu! Pripremite se za atmosferu koja je već postavila visoke standarde u prethodnim godinama. Hyatt se ponovo postavlja u centar vrhunske zabave, nudeći vam veče za pamćenje.
Ova ekskluzivna prilika da proslavite reprizu Nove godine u raskošnom ambijentu hotela Hyatt u Beogradu je događaj koji se ne sme propustiti. Pripremite se za veče ispunjeno magijom i nezaboravnim trenucima!
Pozivamo vas da okupite svoje prijatelje i prepustite se nezaboravnom provodu u veče posle Nove godine. Uživajte u fantastičnoj atmosferi i izuzetnom ambijentu hotela Hyatt, koji će vas ostaviti bez daha.
Muzika
Za vrhunski provod postaraće se Jelena Karleuša! Ukoliko ste zainteresovani da reprizu Nove godine provedete u društvu ove velike zvezde i kraljice scenskog performansa na svetskom nivou, rezervišite svoje mesto što pre!
Piće
U cenu u računato piće dobrodošlice. Piće se plaća po utrošku.
Hrana
Gala večera - Buffet meni
Buffet meni - Selekcija domaćeg hleba sa namazima - Hleb sa semenkama, sa koprivom, hleb od heljde, kukuruzni hleb, - Puter i ajvar - Selekcija suhomesnatih proizvoda i sireva iz Srbije - Sušena govedina, dimljeni svinjski vrat, kulen, čvarci, - blački sir, bri sir, feta sir u maslinovom ulju, Roquefort sir - Napravite salatu po Vašem izboru - Puterica, Friza, Lolo Roso, spanać, kukuruz, grašak, paradajz, krastavac, paprika, šargarepa, masline, krutoni sa belim lukom, crveni pasulj, luk, semenke bundeve, semenke suncokreta - Prelivi Aromatizovana ulja (Ekstra devičansko maslinovo ulje, ulje sa začinskim biljem, sa paprikom, balsamiko, vinsko sirće, preliv od limuna, od jogurta, med i senf, preliv od malina i nara)
Predjela - Teleći file sa musom od tune i prženim kaparima - Pikantne paprike punjene sirom - Salata sa kupusom, šargarepom i dimljenim pačijim grudima - Peruanska krompir salata sa paprikom u prahu i tunom - Kapreze salata sa mocarelom, paradajzom, i perlama od balzamika - Karpaćo od cvekle sa kozjim sirom, šargarepom i mikrobiljem - Salata od crvene kinoe sa pečenom bundevom, brokolijem, čeri paradajzom i kajmakom - Supa - Potaž od šargarepe i đumbira sa pečenim kikirikijem
Glavna jela - Brancin sa sosom od limuna i kapara - Pečeno povrće sa ajvarom i pestom - Pečeni batak na azijski način sa sosom od đumbira i ostriga - Prženi pirinač sa povrćem i slatko ljutim sosom - Bečka šnicla od svinjskog mesa, ajoli sos - Zapečeni krompir sa čvarcima i lukom - Dugo pečena Angus govedina sa začinskim biljem u sosu od crvenog vina - Gratinirani karfiol sa bademima i zapečenim Gruyere sirom
Deserti - Mus od maline i pistaća - Slojeviti kolač sa orašastim plodovima i čokoladom - Kolač od sira i bele čokolade - Kolač sa mangom i mlečnom čokoladom - Marinirano voće - Mus od crne čokolade sa višnjama
Cena
Cena karte po osobi je 100€.
Uslovi rezervacija: Crna zona: 100€ po osobi + 1 premium flaša (grupna potrošnja) Srebrna zona: 100€ po osobi + 2 premium flaše (grupna potrošnja) Zlatna zona: 100€ po osobi + 3 premium flaše (grupna potrošnja)
**Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu. **Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. **Mogućnost plaćanja iz inostranstva.